Naujausi straipsniai

Apdovanojimai skirti ne tik sportininkams.

Statulėlės

statulėlė apdovanojimas

Statulėlės būna įvairių formų ir įvairių dydžių. Ne retai gaminama, pagal užsakovo viziją, kad atitiktų tos šventės tematiką. Medžiagos naudojamos įvairios, medis, organinis stiklas įvairios medienos plokštės, metalizuotas ir kiti plastikai.

Sporto apdovanojimai

statulėlė futbolui

Apdovanojimai sportininkams viena iš populiariausių apdovanojimų kategorijų. Nes sporto yra labai dag mūsų gyvenimuose. Žmonės nuo pat egzistencijos pradžios mėgsta varžytis vieni su kitais, sportas yra geriausia priemonė tai daryti. Sporto apdovanojimams dažnai naudojame sublimaciją, kurios pagalba perkeliame spalvotą atvaizdą ant įvairių paviršių. Dekoruojame, vėl gi, organinio stiklo ornamentais, ar net gi metalinėmis dekoracijomis. Be abejo graviruojame ir ant metalinių medalių.

Diplomai, priesaikos

krikšto priesaika

Diplomai už pasiekimus, priesaikos krikštatėviams, jaunosios priesaika mergvakariui ir daugelis kitų tekstinių dekoruotų diplomų yra labai populiarus būdas paminėti šventę. Diplomų papildomai nebereikia rėminti, jie jau būna su rėmeliu su klijuotomis dekoracijomis ir graviruotu tekstu. Be visa ko, jie yra tvirti ir nesilanksto. Dažnu atveju būna šabloniniai tekstai, skiriasi tik, vardai, bet aišku ieškoma ir kažko labai unikalaus. Jeigu jūs žinote ko norite, tikrai atsiras gabių žmonių, kurie jūsų viziją pavers į realybę.

Padėkos

apdovanojimas krikšto mamai

Originalios padėkos krikšto tėveliams, tėveliams, seneliams, ar tiesiog bendradarbiui. Galima pagaminti jūsų poreikius ir tematiką atitinkančia padėką su graviruotu tekstu.

Kvietimai

kvietimas graviruotas

Kvietimai į vairių formų ir stilių. Atidaromi, ar atviri. Puikus būdas pakviesti svečius į savo šventę. Nesvarbu, tai yra grandiozinės vestuvės, iškilmingas jubiliejus, ar kuklus gimtadienis. Graviruojamas tekstas, spalvų pasirinkimas. Viskas ko reikia nustebinti jūsų būsimus svečius, nuo pat pirmos akimirkos.

Palikti komentarą

Sekite mus Facebook'e