Naujausi straipsniai

Dovanoti taupyklę?

Ar gera dovana yra taupyklė? 

Šiais laikais, kai gyvename pertekliaus amžiuje, kažką originalaus ir įdomaus padovanoti sudėtinga. Kadangi taupymas madingas ir naudingas visais laikais, padovanoję taupyklę nenusivilsite. O jei dar taupyklę galima personalizuoti, arba pagaminti pagal tam tikrą tematiką, taupyklė padarys įspūdį, net išrankiausiam šventės kaltininkui -ei.

2021-07-23 11-19-01.webp

Vaiko pirmoji taupyklė

Nuo mažų dienų mes vaikus mokome, kaip atsakingai elgtis su pinigais, viena iš tokių svarbesnių pamokų yra taupymas. Paverskite taupymą vaikui malonų. Tai gali būti taupyklė su jo vardu, ar graviruotu užrašu, kad vaikas prisimintų, kam taupo, nes taupyti tik tam, kad taupyti nemotyvuoja ne tik vaikų, bet ir suaugusių žmonių.

  

Rimtas taupymas

Rimtam taupymui reikalinga rimta taupyklė, kuri "susiurbia" ir rimtą pinigėlį - banknotus. Viena iš įdomesnių tokio tipo taupyklių jums leis taupyti trims brangesniems daiktams vienu metu. 

Taupymas turėtų tapti įpročiu ir jis taps, jeigu tik pamaitinsite savo taupyklę nuolatos, na bent 21 dieną. Tiek daug maž užtrunka išsiugdyti naują įprotį. O toliau jau stengtis reikės mažiau, o ką su sutaupytais pinigais nuveikti, te palieka nuspręsti jums. 

Dovanoti taupyklę, ar ją gauti yra geras ženklas, jūsų ir jūsų artimųjų piniginei.

Palikti komentarą

Sekite mus Facebook'e