Naujausi straipsniai

Kur švęsti gimtadienį?

Pirtis

Puiki vieta švęsti gimtadienį, ypač vyrų kompanijai. Dažniausiai pirtys stovi kur nors gamtoje, netoli miško, upės, ar ežero, todėl kraštovaizdis ir grynas oras tikrai labai maloniai nuteiks šventei.

Šiais laikais pirtys būna didelės, jose netgi švenčiamos vestuvės ir kitos didelės šeimos šventės. Kadangi dabar populiaru užsakyti maistą tiesiai į šventės vietą, jums reikės pasirūpinti tik gera nuotaika.

Restoranas

Kadangi gimtadienius švęsti namie jau nėra labai populiaru, restoranas labai puiki vieta, jame neretai būna ir kampelis vaikams. Jums nereikės niekuo rūpintis, nei tvarka po šventės, nei svečiais šventės metu, viską už jus atliks restorano personalas.

Gamta

Vasara, tai metas, kai oras lepina ir švęsti gimtadienį gamtoje puiki idėja. Nemažai šiais laikas padaryta poilsiaviečių su pavėsinėmis ir kita infrastruktūra, neretai tai kainuoja labai nedaug. Grynas oras gamta, keptas šašlykas, gera nuotaika, viskas ko reikia smagiai jūsų šventei.

Boulingas

Boulinge švęsti gimtadienį visai smagu, visi atėję pasveikinti draugai turės puikų užsiėmimą ir niekas nenuobodžiaus. Čia pat vietoje, galėsite užsakyti ne tik gėrimus, bet ir maistą. Azartas, gera kompanija ir gera nuotaika viso vakaro metu garantuota.

Vakaras prie jūros

Jeigu jūs nemėgstate ilgų švenčių, tai vasaros metu, prie jūros praleisti vakarą su gerais draugais jums patiks. Malonus jūros ošimas, šiltas pajūrio smėlis ir puiki nuotaika lydės visą vakarą, na o vakaro kulminacija bus saulėlydis, kuris jūsų gimtadienį padarys ypatingą.

Kelionė

Gyvename nuostabiais laikais, kai keliauti galime kur norime ir kada norime. Nuostabi idėja surinkti draugus ir išsinuomojus autobusiuką, aplankyti ne tik Lietuvą, bet ir kaimynines šalis. Kruopščiai susidarius maršrutą, gimtadienio šventė gali būti nepamirštama.

Paskelbta: Šeimos šventės

Palikti komentarą

Sekite mus Facebook'e